Amning

Ammevejledning

Ammevejledning er et speciale jeg har arbejdet med som sygeplejerske på forskellige barselsafdelinger rundt om i landet gennem mere end 15 år, og jeg er stadig tilknyttet Barselsgangen på Kolding Sygehus.

Jeg har i 2004/2005 taget videregående kurser i emnet hos én af Danmarks førende ammeeksperter, sygeplejerske og IBCLC Ingrid Nilsson.

Amning, praktiske ammeproblemer og i det hele taget omvæltningerne for den familie der får et lille barn, har selvfølgelig været i min bevidsthed i de år jeg har arbejdet med akupunktur, og jeg har rigtig god erfaring med at inddrage akupunktur som et redskab til at hjælpe kvinder med forskellige former for ammeproblemer:

  • Forsinket mælkedannelse/for lidt mælk, også til mødre med præmature børn.
  • Besværet nedløb af mælken.
  • Problematisk brystspænding.
  • Brystbetændelse/ mastitis.

Mange kvinder oplever mere eller mindre voldsomme følelsesmæssige reaktioner i forbindelse med at være blevet mor. Disse kan også mange gange lindres med akupunktur.

  • Angst/uro/bekymring.
  • Søvnbesvær.

Derudover skal nævnes, at akupunkturen kan bruges til opstramning af væv og muskler samt styrkelse af knogler og led.

Hvad mener andre om min behandling...

“Sidst i min graviditet døjede jeg med meget væske i kroppen. Mine hænder, ben og fødder var meget hævede og spændte. Fik af Eva akupunktur hvilket hjalp allerede samme dag som jeg fik min første behandling. Jeg kunne både se og mærke effekten af behandlingen. Kan varmt anbefales. Efterfølgende havde jeg svært ved at få gang i amningen, hvilket akupunkturen også kunne afhjælpe”

JM

“Efter næsten 5 års ufrivillig barnløshed og 3 år i fertilitetsbehandling startede jeg hos Eva med akupunktur sideløbende. Dette gav en glædelige gevinst efter kun få måneders behandlinger. Det var et meget behageligt og lærerigt behandlingsforløb med gode råd mht. kost og hvordan lige præcis min krop arbejder og det var lige det jeg havde brug for”

Sofie

Eva Mikkelsen

Hvem er akupunktøren?

Som sygeplejerske har det altid interesseret mig, hvordan det hele menneske trives og fungerer bedst.