Tegning

Priser

Første konsultation med oprettelse af journal 450 kr.
Efterfølgende konsultationer 350 kr.
Supplerende behandling med ørenåle indenfor samme uge 150 kr.
Børn og unge under 18 år 250 kr.
Ammerådgivning uden akupunktur 250 kr.
Ammerådgivning i dit hjem 450 kr. + kørsel.

Det er værd at undersøge om du, evt. via dit arbejde, har en sundhedsforsikring som dækker akupunkturbehandling helt eller delvis.

Tider kan ændres og aflyses indtil et døgn før. Senere aflysninger koster 250 kr.

Der kan laves specialaftaler for firmaer.

Danmark SygeforsikringSygeforsikringen “danmark” giver tilskud til akupunktur, når betingelserne for tilskud er opfyldt.

Læs mere om “danmark”s betingelser og takster til akupunktur her

Hvad mener andre om min behandling...

“Jeg startede i behandling mod angst og eksamensangst hos Eva for et år siden. Hun hjalp mig igennem mine afsluttende eksamener uden at jeg følte det kæmpe pres som jeg normalt ville føle. Derudover har hun hjulpet mig både i form af fysisk muskelømhed efter sport, og selvfølgelig også på det psykiske plan med min angst. Når man er til behandling hos Eva er det ikke bare et par nåle og så er det det. Hun lytter til en, undersøger hvordan hun bedst muligt kan hjælpe, giver gode råd og man får en behagelig oplevelse hver gang man er hos hende”

Lærke

“Jeg har efter en alvorlig rygskade, hvor jeg i begyndelsen skulle træne op til at kunne gå igen, haft rigtig stor hjælp af akupunkturen til at genvinde førligheden. De gamle østerlændinge kunne noget med nåle – og det kan Eva også!”

Ole

Eva Mikkelsen

Hvem er akupunktøren?

Som sygeplejerske har det altid interesseret mig, hvordan det hele menneske trives og fungerer bedst.