Akupunktør Eva Mikkelsen

Profil

Eva Mikkelsen Ewald

Født i København i 1964 og opvokset på Grønland og i Nordjylland. Efter studentereksamen fra Dronninglund Gymnasium i 1983, tilbragte jeg et par år med at rejse og arbejde; bla. med ældrepleje. Det var på det tidspunkt blevet tydeligt for mig, at mit arbejdsliv skulle handle om mennesker, og det ledte til Sygeplejeskolen i Aalborg, hvorfra jeg blev uddannet i 1989. De følgende år fik jeg en solid erfaring i pleje og behandling af mennesker med lungemedicinske og neurologiske sygdomme samt ældrepleje/plejehjem, inden jeg fik øjnene op for barselspleje og gynækologi, som jeg siden har arbejdet med i mere end 15 år. De seneste år i kombination med akupunktur, både i sundhedsvæsenet og i egen klinik.

Siden 2012 har jeg sideløbende med mit arbejde her i klinikken, været ansat i akupunktur-ambulatoriet for gravide på Kolding Sygehus (nu “Hyperemesis-klinik”).

Desuden har jeg fortsat enkelte vagter som sygeplejerske på Barselsgangen på Kolding Sygehus.

Jeg har gennem mange år givet akupunktur  for amme- og følelsesmæssige problemer til kvinder efter fødslen.

Som sygeplejerske har det altid interesseret mig, hvordan det hele menneske trives og fungerer bedst, og da jeg besluttede at supplere min sygeplejefaglige viden med det alternative, var der flere elementer der gjorde, at det blev akupunkturen jeg valgte. Dels er akupunkturen et urgammelt og velafprøvet behandlersystem, som lægger op til at man arbejder seriøst med det. Dels kan det kombineres med vestlig medicin; det ene udelukker ikke det andet. Man kan fint arbejde med akupunktur med udgangspunkt i et forløb hos egen læge, speciallæge, psykolog, kiropraktor eller fysioterapeut.

Faget er enormt med alle dets aspekter, og jeg har siden jeg blev færdiguddannet i 2007, hen ad vejen fundet min måde at udøve faget på mht. teknik og metode, og efteruddanner mig løbende i ind- og udland. Kursusbeviser er tilgængelige i klinikken.

Som fagperson er jeg grundig og omhyggelig, og har mange års erfaring i at tale med mennesker om alle typer problemer, samt vurdere og afhjælpe forskellige helbredsmæssige gener.

Her i klinikken er der afsat den nødvendige tid til dig og dit forløb. Hvis der er noget lægefagligt jeg er i tvivl om, sender jeg dig til egen læge for en afklaring.

Jeg vil gøre mit yderste for at støtte dig på vej mod de mål og ønsker du måtte have for dit velbefindende og følelse af balance i krop og sind.

Jeg lægger vægt på god etik og overholder naturligvis tavshedspligten.

Hvad mener andre om min behandling...

“Eva forstår kroppens sprog, og via akupunktur hjalp hun mig med en skadet skulder. Havde haft smerter i 6 år, som svandt via akupunktur”

Anette

“Sidst i min graviditet døjede jeg med meget væske i kroppen. Mine hænder, ben og fødder var meget hævede og spændte. Fik af Eva akupunktur hvilket hjalp allerede samme dag som jeg fik min første behandling. Jeg kunne både se og mærke effekten af behandlingen. Kan varmt anbefales. Efterfølgende havde jeg svært ved at få gang i amningen, hvilket akupunkturen også kunne afhjælpe”

JM

Eva Mikkelsen

Hvem er akupunktøren?

Som sygeplejerske har det altid interesseret mig, hvordan det hele menneske trives og fungerer bedst.